Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκη-μισή πρόκριση ψάχνει η Εθνική Ελλάδος

Δημοφιλή

Σημαντικό παιχνίδι έχει απόψε (16/10) η Εθνική Ελλάδας, η οποία φιλοξενεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024. Η Ελλάδα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό μέσα στο Δουβλίνο, όπου επικράτησε με 0-2 επί της Ιρλανδίας. Αντίθετα, οι Ολλανδοί προέρχονται από εντός έδρας ήττα με 1-2 από τους Γάλλους και πλέον χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Στον αντίποδα, τη νίκη και το «τρίποντο» ψάχνει και η Ελλάδα, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δεύτερη στον όμιλο και θέλει να παραμείνει εκεί για να βρεθεί στην τελική φάση του EURO. Η Ελλάδα μετά από έξι αγωνιστικές έχει 12 βαθμούς, ενώ οι Ολλανδοί είναι στους εννιά βαθμούς έχοντας όμως ματς λιγότερο. Αυτή είναι η προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ, καθώς τον επόμενο μήνα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο τελευταίο ματς των προκριματικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει «ασπρόμαυρη» εκπροσώπηση, καθώς στις κλήσεις βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο πρώτος αγωνίστηκε ως αλλαγή, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 88ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μασούρα. Όσον αφορά τον Κωνσταντέλια, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας, Παυλίδης, Πέλκας.


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία