Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στο μυαλό μόνο ο Ατρόμητος

Δημοφιλή

Επιστροφή στο γήπεδο και στις προπονήσεις για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Το ρεπό, όμως, τελείωσε και πλέον οι παίκτες θα επιστρέψουν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του Κυριακάτικου (22/10) αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν 2023-2024, έχοντας θετική παρουσία σε Super League και UEFA Conference League.

Φυσικά, η σημερινή (16/10) απογευματινή προπόνηση θα γίνει χωρίς την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων. Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι από τους πρώτους που θα επιστρέψουν, μιας και ολοκλήρωσε χθες (15/10) τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πολωνίας.

Η προσοχή όλων στρέφεται και στους δύο ποδοσφαιριστές, που παραμένουν στα «πιτς». Ο λόγος για τους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο για αρκετές εβδομάδες. Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 18:00 για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.


Τελευταία νέα

Πάει Γερμανία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς! (pic)

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα ματς-τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο...

Στην ίδια κατηγορία