Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νίκι Χάγεν: Ηλεκτροσόκ με… αιτία

Δημοφιλή

Από την ημέρα που ο σούπερ πετυχημένος και αγαπητός στον κόσμο Φιλίπ Κλεμάν παράτησε την Κλαμπ Μπριζ στα κρύα του λουτρού λίγο μετά την Πρωτοχρονιά του 2021 για να αναλάβει με την Μονακό, στον πάγκο της δεν στέριωσε άνθρωπος -έκπληξη για μία ομάδα με σταθερή διοίκηση εδώ και 15 χρόνια και απόλυτη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ολλανδός Άλφρεντ Σρόιντρερ, έμεινε τέσσερις μήνες και έφυγε για να αναλάβει τον Άγιαξ. Ο παλιός άσος του συλλόγου, Καρλ Χόεφκενς άντεξε μισή σεζόν. Ο Άγγλος Σκοτ Πάρκερ μόλις 68 ημέρες!

Το καλοκαίρι η Μπριζ έταξε κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Νορβηγό, Ρόνι Ντέιλα για να τον δελεάσει και να τον… κλέψει από την Σταντάρ Λιέγης, όμως σύντομα κατάλαβε ότι έκανε λάθος.

Υπέρμετρα δημοκρατικός, μαλακός με τους παίκτες, στωικός έγινε σύντομα στόχος για όλους. Μία από τις αγαπημένες του ατάκες μετά από στραβές (It is what it is) γινόταν συχνά ειρωνικός τίτλος στα πρωτοσέλιδα, ενώ λίγο μετά την πρόκριση στα προημιτελικά, το ξέσπασμα του κατά δημοσιογράφων και προέδρου στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Μόλντε έφερε το τέλος του από τον βελγικό πάγκο.

Η Μπριζ με το πανάκριβο ρόστερ έγινε ο ορισμός του underachiever φέτος στο Βέλγιο, με άσχημα αποδυτήρια, πολλές διαρροές προς τον τύπο και καμία αποδοχή του προπονητή από τους παίκτες.

Μπροστά στο ενδεχόμενο μιας βιαστικής και λανθασμένης επιλογής, η διοίκηση του συλλόγου ελαχιστοποίησε το ρίσκο. Προβίβασε από την ομάδα νέων τον Νίκι Χάγεν (φωτ.) και ξεκαθάρισε ότι θα πάει με αυτόν μέχρι το τέλος της σεζόν, ό,τι κι αν γίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ

Για την προημιτελική φάση του Final-8 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδος πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό,...

Στην ίδια κατηγορία