Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Καμία διευκόλυνση για την Κλαμπ Μπριζ

Δημοφιλή

Η βελγική λίγκα δεν προβλέπει «διευκολύνσεις» για ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, ακόμα κι αν αυτές πάνε μακριά.

Ως εκ τούτου, η Μπριζ, ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον Δικέφαλο (ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει… ρεπό), θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Αντβέρπ, σε ένα πολύ ζόρικο πρόγραμμα.

Οι Βέλγοι που έχουν δώσει ήδη 51 επίσημα παιχνίδια στην σεζόν, «τρέμουν» την επιβάρυνση από τον μεγάλο όγκο παιχνιδιών που έχουν δώσει φέτος, αλλά ελπίζουν ότι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών των πλέι-οφ μπορούν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Μάλιστα, υπάρχει σενάριο, που θέλει τους Φλαμανδούς λόγω μεγάλου συλλογικού ranking (58.000) να βρίσκονται απευθείας στo League stage του επόμενου Champions League, χωρίς προκριματικά, αν πάρουν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αρκεί ο κάτοχος του φετινού Europa League να βγει στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος του και την ίδια στιγμή να πάρουν το πρωτάθλημα στις χώρες τους Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ρέιντζερς, Μπενφίκα.

Ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα παραμένει πολύ μεγάλος στόχος, παρότι οι Φλαμανδοί υποστηρίζουν ότι θέλουν να φτάσουν ως τον τελικό της Αθήνας και γιατί όχι να κατακτήσουν κιόλας το Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ ξέρει πλέον τη συνταγή για να νικήσει τον Ολυμπιακό

Πριν το ματς με την ΑΕΚ έγραφα ότι με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, για τον ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανό...

Στην ίδια κατηγορία