Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πάλεψε όσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την προημιτελική φάση του Final-8 του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδος πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, από τον οποίο και γνώρισε ήττα-αποκλεισμό με 7-21.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να μπει καλά στο παιχνίδι και ενώ βρέθηκε πίσω με 0-1, πέρασε μπροστά με γκολ από τους Τσολακούδη και Κούπμαν με 2-1. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην συνέχεια και με σερί 0-5, πήρε προβάδισμα με 2-6, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Το σερί του Ολυμπιακού ανέβηκε στο 0-9 για το 2-10, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να μειώνει σε 3-10 με τον Νίκο Προσινικλή στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου, ενώ ο Σάλεχ με εύστοχο πέναλτι έκανε το 4-10. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-11 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δέχθηκε άλλα πέντε τέρματα, ενώ κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ με τον Ντέλιτς, ο οποίος έγινε αποδέκτης μιας εξαιρετικής πάσας του Κούπμαν, με το σκορ της τρίτης περιόδου να είναι 5-16.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε σε 6-20 με εύστοχο πέναλτι του Πολυμέρη Προσινικλή, ενώ ο Νικόλας Τσολακούδης με ωραίο κλέψιμο και λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 7-21.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Ολυμπιακός: 7-21

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 2-5, 1-5, 2-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Tσάμπιονς Λιγκ: Οι ημερομηνίες κι οι αντίπαλοι, που πρέπει να κρατήσετε

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του Αρη, κατέκτησε το πρωτάθλημα και τώρα έχει μπροστά του την...

Στην ίδια κατηγορία