Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νεραντζάκης: «Δείξαμε ξανά σημάδια αποσύνθεσης»

Δημοφιλή

Ακόμη μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα απέσπασε σήμερα (10/3) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος ηττήθηκε 95-79 από τον Κολοσσό Ρόδου για την 20ή αγωνιστική της Basket League. O Στάθης Νεραντζάκης εμφανίστηκε προβληματισμένος στην flash interview της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έδειξε σημάδια αποσύνθεσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι δεύτερο σερί που δεχόμαστε τόσους πόντους. Όταν δεν προσεγγίζουμε αμυντικά τα παιχνίδια θα γίνονται αυτά. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να παλεύουμε κατοχή με κατοχή, αλλά πάλι δείξαμε σημάδια “αποσύνθεσης” και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω για να κερδίσουμε. Οι πολλές τεχνικές ποινές είναι δείγμα αυτού του εκνευρισμού. Δεν γίνεται να βάζει κανείς τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε».

Για την επιστροφή του στη Ρόδο:

«Το συναίσθημα είναι περίεργο, αλλά ευχάριστο, γιατί ήμουν χρόνια εδώ. Πάντα όταν έρχομαι εδώ, έχω ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάμαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παπαστεφανάκης!

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνίδι-τίτλου μεταξύ του Άρη και ΠΑΟΚ ο ακούραστος μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρίσκεται στο...

Στην ίδια κατηγορία