Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Βλέπεις ΠΑΟΚ Β με 5 ευρώ

Δημοφιλή
Προσεχώς ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες εισόδου.

Σε ένα άκρως κομβικό ματς δεδομένου πως το γκρουπ του Αλέξη Αλεξιάδη αναζητά εναγωνίως νίκη προκειμένου να «πιάσει» τον Μακεδονικό στην πέμπτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, λαμβάνοντας μέρος στη διαδικασία των Play Off από τη στιγμή που υπερέχει της ομάδας της Ευκαρπίας βάσει των κριτηρίων ισοβαθμίας που έχουν θεσπιστεί.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (11.03) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15:00 στο γήπεδο «Α.Σ Μακεδονικός».

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
S €5

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

  • Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία