Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νέοι Κ-15: Και φέτος, παράσταση για ένα ρόλο…

Δημοφιλή

Την… παράδοση όλων των τελευταίων χρόνων τηρεί και η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Κ-15, έχοντας κυρίαρχη παρουσία στο βόρειο όμιλο. Οι νέοι του Δικεφάλου έχουν ήδη αποσπαστεί στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφοράς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει δώσει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Πώς έχει μοιραστεί μέχρι τώρα ο χρόνος συμμετοχής μεταξύ των ποδοσφαιριστών;

Οι Χριστόφορος Λαζαρίδης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος έχουν αγωνιστεί και στα έξι παιχνίδια. Από πέντε συμμετοχές μετρούν οι Νίκος Χαλδέζος, Θανάσης Φιλιππιάδης, Γιάννης Τοπαλίδης, Κώστας Σούβλατζης, Ιορδάνης Χατσίδης, Λάζαρος Δημητρακόπουλος, Λέον Σνάουτσνερ και Κώστας Μίσχος.

Οι Θόδωρος Καλπάκης, Μάριος Ματέρα και Αουρέλιο Σέφα έχουν από τέσσερις παρουσίες ο καθένας, ενώ σε τρία παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί οι Γιάννης Γκέρσος, Δημήτρης Μηντής, Λευθέρης Κοντεκάς, Τάσος Γκαβανούδης και Αλέξανδρος Μπουκλάς.

Ακόμη, οι Αγγελος Μπάσδας, Χρήστος Δεμίρης, Φώτης Μεταξάς, Γιάννης Ανδρονούδης και Νίκος Τελίδης έχουν από δύο παρουσίες ο καθένας, ενώ ο Γιάννης Τσιάλης έχει καταγράψει μία συμμετοχή.

Στους τερματοφύλακες, ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει παίξει σε τέσσερα ματς και στα άλλα δύο ο Λευθέρης Μανασίδης.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Σούβλατζης με επτά γκολ και τον ακολουθούν οι Χαλδέζος (έξι) και Σέφα (πέντε). Από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Τοπαλίδης, Σνάουτσνερ, Ματέρα, Μπουκλάς και Λαζαρίδης.

Αρκετοί είναι οι νεοαποκτηθέντες, που εντάχθηκαν στον ΠΑΟΚ προερχόμενοι-στην πλειοψηφία τους-από ομάδες της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τελίδης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΔ, ο Γιάννης Τσιάλης από τον Αετό Βαρβάρας Χαλκιδικής, ο Αλέξανδρος Μουκλάς από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ο Κοντεκάς από το Καλτσέτο Χανίων, ο Δεμίρης από την ακαδημία Pro Soccer, ο Μίσχος από τον Ερμήλιο Χαλκίδας, ο Σέφα από τον Αστέρα Μεσολογγίου, ο Τοπαλίδης από την Κατερίνη Fc κι ο Μηντής από τον Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας.

Προπονητής είναι ο Σάββας Κωνσταντινίδης με συνεργάτη τον Κοσμά Βακουφάρη. Στη θέση του γενικού αρχηγού βρίσκεται ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα όντας μέλος, την προηγούμενη διετία, του ΠΑΟΚ Β΄.

Ας σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι της Κ-15 μέσα στο 2024 θα είναι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, όταν θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία.

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία