Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νέο πρόστιμο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το πρόστιμο των 500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ,  για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Άρη.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη την 18-11-2023.

Απαλλάσσεται η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) διά της ανάρτησης πανό εκ μέρους οπαδών της, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 18-11-2023».


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία