Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Νέο Honda ZR-V, υβριδικό με 184 ίππους

Δημοφιλή

Η Honda λανσάρει στην ελληνική αγορά το ZR-V ένα νέο SUV που γεφυρώνει το κενό μεταξύ HR-V και CR-V, συνδυάζοντας σπορ εμφάνιση και υψηλά επίπεδα πρακτικότητας.

Το Honda ZR-V τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας C και ταυτόχρονα υιοθετεί την πλήρως υβριδική τεχνολογία της Honda και μοιράζεται το ίδιο τεχνολογικό DNA με το νέο Civic e:HEV. Αυτό σημαίνει πως κάτω από το καπό εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα άμεσου ψεκασμού χωρητικότητας 2,0 λίτρων, που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Ο κινητήρας αυτός συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες για να προσφέρει δυναμική επιτάχυνση με άμεση απόκριση. Το πλαίσιο είναι επίσης εμπνευσμένο από τις πλατφόρμες του Civic και του CR-V και σχεδιάστηκε για να προσφέρει αντίστοιχα οδηγικά χαρακτηριστικά με τα σπορ hatchback. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και βελτιστοποιημένα σινεμπλόκ για μια άνετη και συναρπαστική οδήγηση.

Σχεδιαστικά το ZR-V δεν απέχει από τη φιλοσοφία της μάρκας. Ξεχωρίζει από τα λεπτά φώτα, την κομψή γυαλιστερή μαύρη μάσκα, τις καθαρές πλευρικές επιφάνειες και βεβαίως τα οριζόντια πίσω φώτα που ενσωματώνονται στην πίσω πόρτα. Η λειτουργικότητα στη σχεδίαση αποτέλεσε βασική προτεραιότητα για τη Honda, με κάθε πάνελ και εξάρτημα να βελτιστοποιείται προς όφελος της ορατότητας και της αεροδυναμικής απόδοσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

https://trcoff.gr/newmodels/honda-zr-v

 


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία