Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ αναδεικνύει και προπονητές

Δημοφιλή

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν φημίζονται μόνο για μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα που προωθούνται στην ομάδα. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν δουλεύουν μόνο σε αυτό το πεδίο. Ο ΠΑΟΚ επενδύει πάρα πολύ στις ακαδημίες του έτσι ώστε να έχει πολλά περισσότερα μακροπρόθεσμα οφέλη.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια του Σαββίδη και της εξαιρετικής λειτουργίας των ακαδημιών του, καταφέρνει να παράγει και να αναδεικνύει ακόμη και προπονητές. Ακόμη και αναλυτές. Φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων. Τα πάντα!

Ας μείνουμε όμως στο κομμάτι των προπονητών και γενικά στο τι έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Δικέφαλος του Βορρά που εκπαίδευσε με τον καλύτερο τρόπο τον Βλάνταν Ίβιτς. Τον Σέρβο που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες, πρόσφερε και στην πρώτη ομάδα και αποχωρώντας έχει ανέβει επίπεδο δουλεύοντας σε σημαντικά πρωταθλήματα.

Το ίδιο ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ τον ανέδειξε και δούλεψε πάρα πολύ για να επισημοποιήσει τις γνώσεις και το δίπλωμά του. Ένας προπονητής που έδωσε πράγματα και στην πρώτη ομάδα και τώρα που έφυγε δείχνει πόσο ολοκληρωμένος είναι, παρουσιάζοντας μία εξαιρετική ομάδα.

Και όμως! Στον ίδιο δρόμο είναι και ο Στέλιος Μαλεζάς. Παρά το ότι δεν δούλεψε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, έφυγε και φέτος με τον Μακεδονικό παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα.

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία