Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νέα ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πλήρωσε ένα ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, είδε την ΑΕΛ να προηγείται με 0-2, μείωσε και πάλεψε να επιστρέψει, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, στην επάνοδο του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Με νέο πρόσωπο παρατάχθηκε κόντρα στην ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ Β αφού, για πρώτη φορά φέτος, ο κόουτς Αλεξιάδης επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα του με τριάδα στα στόπερ.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια φλύαρη, υπεροχή, στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, και τον Δικέφαλο από την πλευρά του να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που άφηναν στην πλάτης τους, στην προσπάθεια να επιτεθούν.

Η πρώτη υποψία ευκαιρίας ήταν στο 7′ για τους φιλοξενούμενους, όταν εκτέλεση κόρνερ ο Μαυρίας υποδέχθηκε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, με τον Παντεκίδη να του βάζει την κόντρα.

Γενικότερα, μετά το πρώτο τέταρτο η ΑΕΛ ήταν ελαφρώς ανώτερη, κάνοντας ωστόσο λάθη στη δημιουργία, με τον ΠΑΟΚ Β να προσπαθεί να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Στο 26′, την ώρα που ο ΠΑΟΚ Β είχε πάρει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρου, η ΑΕΛ χτύπησε στην κόντρα με τους Στίνα και Φατάι, με τον Ταλιχμανίδη να σταματά τον επιθετικό των φιλοξενούμενων στο τετ α τετ.

Στο 30′ ο Αλέξης Αλεξιάδης απέσυρε τον Μαξ Σνάουτσερ από το παιχνίδι, περνώντας στη θέση του τον Τσοπούρογλου.

Στο 35΄ένα σουτ του Γκούμα σταμάτησε στον Σουλούκο, ενώ στο 41′ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το 1-0, όταν Γιαξής, Φίλων και Δαρέλας άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα από τα δεξιά, με τον τελευταίο να βγάζει εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της περιοχής, με τον Κανίς να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σουλούκου.

Στο 44′ ήρθε και η μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Καλουτσικίδη να κάνει την επέλαση από τα δεξιά, να γυρνά τη μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Φατάι, που στην προσπάθεια του να πλασάρει γλίστρησε, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ταλιχμανίδη και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ Β, αφού μόλις στο 48′, και μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Δικέφαλο, η ΑΕΛ έφυγε αμέσως στην κόντρα με τον Στίνα, που έμεινε όρθιος από τα αριστερά, γύρισε στον Κοσονού, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1.

Η ΑΕΛ μετά το γκολ συνέχισε να πιέζει, και αρκετά γρήγορα βρήκε και δεύτερο γκολ, με τους «ασπρόμαυρους» να πληρώνουν πολύ ακριβά το «μπλακ άουτ» τους στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Μαυρία, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Στίνα που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μολδαβό να σουτάρει δυνατά για το 0-2 στο 52′.

Ο κόουτς Αλεξιάδης μετά από αυτή την εξέλιξη άλλαξε το σύστημα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Πανίδη και Σπυράκο, αντί των Παναγιώτου και Γκούμα, με τον ΠΑΟΚ Β να προσπαθεί να συνέλθει .

Στο 61′ ο Πανίδης, έκλεψε ψηλά, «τσίμπησε» τη μπάλα για τον Τσοπούρογλου, με με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής μείωσε σε 1-2, για να βάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.

Η ΑΕΛ μετά από αυτό το γκολ συμμαζεύτηκε στο δικό της μισό για να υπερασπιστεί το προβάδισμα της, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να περνάει και τρίτο στόπερ για να διαφυλάξει το προβάδισμα της, με τον ΠΑΟΚ Β να παίρνει τα ηνία του αγώνα, προσπαθώντας να ξαναφέρει την αναμέτρηση στα ίσια.

Η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων δεν άφηνε χώρους στον ΠΑΟΚ Β, που έφτασε κοντά στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανίς στο 71′, που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Σουλούκος.

Ο Δικέφαλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση και τον βαθμό στο 92΄, όταν ο Πανίδης έκανε την όμορφη ενέργεια από τα δεξιά αδειάζοντας τον αντίπαλο του, για να μοιράσει στον Σπυράκο, που με την εστία «πιάτο» άργησε να πλασάρει, με το σουτ του τελικά να κοντράρει στα σώματα.

Το παιχνίδι τα τελευταία λεπτά έγινε ροντέο, με τον ΠΑΟΚ Β να αναζητά το γκολ της ισοφάρισης με διαδοχικά κόρνερ και γεμίσματα, αλλά το 1-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ λ.τ Μορέιρα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το Χαριλάου πηγαίνει στον ΠΑΟΚ

Η Super League όπως συνηθίζει όλη τη χρονιά ετοίμασε τις προαναγγελίες των αγώνων. Φυσικά, από αυτές δεν θα μπορούσε να...

Στην ίδια κατηγορία