Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 6.105.000 ευρώ

Δημοφιλή

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6.105.000 ευρώ αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αυτό, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που είναι προϋπόθεση και για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν, αλλά και να υπάρχει ρευστότητα για τις υποχρεώσεις που έρχονται σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ φθάνει στα 134.457.000 ευρώ.

Πέρσι το Δεκέμβριο η αύξηση ήταν ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο κλείσιμο της περσινής σεζόν (Μάιος) ήρθε άλλη μια αύξηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατά την εταιρική χρήση από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023 τα έσοδα της ΠΑΕ έφθασαν τα 28. 211. 000 ευρώ, μειωμένα κατά 4,5 εκ. ευρώ σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Οι τελικές ζημίες έφθασαν τα 22.455.000 ευρώ.

Ακόμη, ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης για την ερχόμενη πενταετία.

Στη διάρκεια της συνέλευσης τονίστηκε κι η κοινωνική πολιτική της ΠΑΕ (εκπαίδευση των παικτών της ακαδημίας σε πρώτες βοήθειες, φιλοξενία στην Τούμπα παιδιών που νόσησαν από καρκίνο, κατασκευή φανέλας από ανακυκλώσιμα μπουκάλια).


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία