Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αποκαλύψεις Γκαγκάτση για Λουτσέσκου, μεταγραφές και Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων, που απασχολούν το Δικέφαλο.

Για το αθλητικό κέντρο στη Θέρμη: Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, είμαστε σε επικοινωνία με το δήμο Θέρμης. Μετά τις γιορτές και στο επόμενο δίμηνο θα έχουμε εξελίξεις».

Για τη Νέα Τούμπα: Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, οπότε και θα μπορούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο. Για το Καυτανζόγλειο δεν έγινε ακόμη κάποια προσέγγιση, είναι κάτι που το περιμένουμε».

Για το θέμα της ΕΡΤ: «Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των εργαζομένων. Στείλαμε επιστολή, περιμένουμε απάντηση της ΕΡΤ, μπορεί να ειπωθούν δικαιολογίες, αν ήθελε να στείλει απεσταλμένο, θα το έκανε, δεν θυμάμαι κανένα τέτοιο προηγούμενο. Ακόμη και το συνδικαλιστικό όργανο δημοσιογράφων έθεσε το θέμα, υπάρχει αφωνία από πλευράς διοίκησης της ΕΡΤ. Για 400-500 ευρώ έκρινε η ΕΡΤ να μη στείλει απεσταλμένο στη Γερμανία, ήταν υποχρέωση της να στείλει».

Για την οπαδική βία: «Πριν από ένα μήνα είχαμε δύο σοβαρά περιστατικά, άσχετα όμως μεταξύ τους. Κυριακή μεσημέρι επίθεση στη Βούλγαρη υπήρξε επίθεση εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ, Κυριακή ξημέρωμα, στην οδό Παύλου Μελά με Τσιμισκή, κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι με τσεκούρια. Περιμένουμε συλλήψεις, δεν γίνεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν μιλάμε για ανθρώπους, μιλάμε για ζώα. Ή ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα ή…Η οπαδική βία εκτός γηπέδων μεταφέρεται και μέσα στα γήπεδα. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία»

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Εντεκα ομάδες, μαθαίνω ότι κι ο Αστέρας προστέθηκε σ’ αυτές, έχουν ζητήσει την αποπομπή του. Στο επόμενο δ. σ. της Λίγκας θα τεθεί το θέμα και θα υπάρξει οριστική εξέλιξη».

Για το ματς στην Τρίπολη: «Θα πάρουμε 1600 εισιτήρια κόστους 20 ευρώ».

Για την ΕΠΟ και το ενδεχόμενο ανάληψης προεδρίας: «Έχει ακουστεί και για τη Λίγκα. Είναι πολύ νωρίς, παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Δεν λέω ναι, δεν λέω όχι. Προέχει να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα».

Για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS: «Δεν τον έχουμε συζητήσει, πρόκειται για διαμάχη Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού».

Για Λουτσέσκου: «Υπάρχει απευθείας και συχνή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο κόουτς έδωσε στίγμα».

Περί διαιτησίας: «Διαφορετικά να είσαι 4ος κι άλλο ψηλότερα. Εχουμε μάτια κι αυτιά ανοιχτά, τα πάντα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα και να παιχτεί το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος χωρίς την παραμικρή σκιά».

Για μεταγραφές: «Αν κάτι ποιοτικό, θα ενισχυθούμε. Μπορεί να γίνουν από μηδέν μέχρι τρεις μεταγραφές».


Τελευταία νέα

Σύντομη απόδραση για Κοτάρσκι (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της χθεσινής (3/5) προπόνησης έδωσε δύο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία