Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Νάπολι: Παρελθόν ο Ματσάρι, αναλαμβάνει ο Καλτσόνα

Δημοφιλή

Σύντομη ήταν η δεύτερη θητεία του Βάλτερ Ματσάρι στο πάγκο της Νάπολι, με τους Παρτενοπέι να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό.

Το τιμόνι της ομάδας θα αναλάβει ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τετάρτης (21/2) για τους «16» του Champions League.

Για την απόφαση του να αλλάξει για δεύτερη φορά προπονητή την φετινή σεζόν, μίλησε στην κάμερα του ιταλικού Sky Sport, ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

«Ο Ματσάρι είναι ένας φίλος της οικογένειας και είναι πάντα οδυνηρό να απολύεις έναν φίλο. Τον ευχαριστώ για το γεγονός ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας και ήρθε για να βοηθήσει σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς.

Στην Νάπολι και στους οπαδούς της, όμως, χρειάζεται να δώσουμε κάτι περισσότερο οπότε αυτή τη στιγμή δίνουμε χώρο και στήριξη στον Φραντσέσκο Καλτσόνα που έχει δουλέψει με εμάς τόσο ως βοηθός του Σάρι όσο και του Σπαλέτι και γνωρίζει το 80% αυτού του γκρουπ παικτών»

Ο χρόνος θα είναι γαλαντόμος και μόνος αυτός θα μας πει αν κάναμε τη σωστή επιλογή. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, αρχής γενομένης από την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στην Νάπολι και θα μιλήσουμε, έπειτα θα πάμε στο προπονητικό κέντρο και θα τον παρουσιάσω στους ποδοσφαιριστές, ειδικά σε όσους ήρθαν το καλοκαίρι και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oριστικό: Με απουσίες στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της...

Στην ίδια κατηγορία