Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Ναι» και από Σαββίδη για παραμονή Τάισον και Μουργκ

Δημοφιλή

Μετά την εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, το επόμενο θέμα στην ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι το κλείσιμο της ανανέωσης των συμβολαίων του Τάισον και του Μουργκ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, στην τελευταία του επικοινωνία με τους επιτελείς της ομάδας, τους ζήτησε να προχωρήσουν τις συζητήσεις και να κρατήσουν στην Τούμπα τους δύο ποδοσφαιριστές, που κάνουν μια καλή σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει απευθείας επαφή με τον Τάισον και τους ανθρώπους που μιλούν για λογαριασμό του και ξέρει τα δεδομένα της υπόθεσης και πλέον η υπόθεση πηγαίνει στη διοίκηση, που καλείται να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και να τον κρατήσει για άλλο ενάμιση χρόνο στην Τούμπα.

Σε ό,τι αφορά τον Μουργκ, από την ώρα που υπάρχει και η θετική εισήγηση του Λουτσέσκου, η θέση της ιδιοκτησίας είναι ότι πρέπει να παραμείνει και μ΄ αυτόν θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία