Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η σχέση Ιβάν-Ραζβάν έχει πάει πλέον σε… άλλο επίπεδο

Δημοφιλή

Στις 2 Δεκεμβρίου η FORZA είχε κάνει λόγο για το… συμβόλαιο καρδιάς, που ήταν έτοιμοι να κλείσουν ο Σαββίδης με τον Λουτσέσκου και στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ο ΠΑΟΚ και προπονητής αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, που λήγει τον Ιούνιο.

Ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, από την ώρα που ο ΠΑΟΚ πήρε… μπρος, άρχισε να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και μέσα σε όλους τους στόχους του.

Η σχέση των δύο πλευρών, ιδιοκτήτη και προπονητή, έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι θέλησαν να κάνουν γνωστό ότι συμφώνησαν στην ανανέωση, χωρίς να έχουν μιλήσει επί της ουσίας! Για την ακρίβεια, για την “ταμπακιέρα” δεν είπαν απολύτως τίποτα!

Τις μέρες των Χριστουγέννων ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου για να του ευχηθεί και σ΄ αυτή τη συνομιλία τον ρώτησε αν έχει αποφασίσει, αν θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι.

Στην ερώτηση “θέλεις;”, η απάντηση του προπονητή ήταν “φυσικά και θέλω” και η συζήτηση σταμάτησε κάπου εκεί. Αυτό έκανε και τις δύο πλευρές να θελήσουν να δημοσιοποιήσουν ότι θα συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι.

Οι δυο τους θα συζητήσουν αργότερα για τους όρους του νέου συμβολαίου, που και για τους δύο απ΄ ότι φάνηκε, δεν είναι το μείζον σ΄ αυτή τη συνεργασίας. Ούτε τα χρήματα είναι το μείζον, παρότι ο Λουτσέσκου και το τημ του θα ανταμειφθούν όπως πρέπει, ούτε άλλες λεπτομέρειες, αφού οι δυο τους έχουν βρει έναν κώδικα επικοινωνίας και λύνουν τα θέματα πριν καν προκύψουν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου νιώθει ότι βρίσκεται στην ομάδα που του κάνει κέφι να δουλεύει, ειδικά αυτή την εποχή, βλέπει ότι όσα οραματίστηκε για τον ΠΑΟΚ γίνονται πράξη και όπως έχει εκμυστηρευτεί στους δικούς του ανθρώπους, δεν περνάει από το μυαλό του ότι δεν θα συνεχίσει εδώ, αφού κι αυτός νιώθει πια ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Ιβάν Σαββίδης νιώθει ότι στο πρόσωπο του σημερινού Λουτσέσκου βρήκε τον καταλληλότερο άνθρωπο για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά και κατά το κοινώς λεγόμενο, βρήκε τον άνθρωπο που θα τον κάνει να νιώθει απόλυτα ήσυχος για τον ΠΑΟΚ!

Η τηλεφωνική κλήση των Χριστουγέννων, ήταν η δεύτερη κλήση, που έδειξε τον βαθμό επικοινωνίας των δύο πλευρών. Η πρώτη, ήταν το καλοκαίρι στην προετοιμασία στην Ολλανδία, τότε που ο Λουτσέσκου δεν ήταν και τόσο αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά ένα τηλεφώνημα του Ιβάν Σαββίδη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι και να πιστέψει ότι αυτή η χρονιά μπορεί να φέρει μεγάλα πράγματα, όπως και φαίνεται πια ότι μπορεί να γίνει….


Τελευταία νέα

Οι εορταστικές ευχές σε Πόρτερ (pic)

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (04.05) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεδομένου πως συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής του,...

Στην ίδια κατηγορία