Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Να βάλω το λιθαράκι μου για τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Αποτελεί ένα εκ ν των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην πάλη, και έχει στόχο να βάλει το δικό του λιθαράκι στη συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών του τμήματος. Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης, που μιλά στη FORZA για το νέο βήμα στην καριέρα του, τους στόχους και τα όνειρα του.

Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ομάδα;

«Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι πλέον στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικό για εμένα που αναγνωρίζει την αξία μου ένας τέτοιος σύλλογος. Δε νιώθω ότι μπαίνω τώρα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα, και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις».

Που εντοπίζεις το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ;

«Στον σύλλογο γίνεται πολύ σκληρή δουλειά, το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια. Για εμένα αυτό που θεωρώ ότι κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ είναι η ομαδική δουλειά, από τον έφορο Χάρη Μάλλιο, αλλά και από τους προπονητές. Δίνουν κίνητρα στους αθλητές και αυτό μπορούμε να το δούμε από τις συμμετοχές και τις επιτυχίες τους. Μου δίνει κίνητρο να είμαι σε ένα σύλλογο που κατακτά τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα. Θέλω να ανταπεξέλθω και να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στις επιτυχίες της ομάδας».

Πως είναι η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, όντας μόνιμος κάτοικος Αθήνας;

«Ο αθλητισμός ενώνει, δεν χωρίζει. Άλλωστε με τον ΠΑΟΚ έχω ξαναδουλέψει. Μπορεί η βάση μου να μην είναι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ συλλογών. Εγώ προπονούμαι στην Αθήνα με τον πρώην προπονητή μου, τον Νικόλα Αποστόλου, τον οποίο με την ευκαιρία τον ευχαριστώ για όλα, με την καθοδήγηση του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ίσως να μην βρισκόμαστε καθημερινά, αλλά υπάρχει επίβλεψη και καλή συνεννόηση».

Ποια είναι τα όνειρα σου αναφορικά με την πάλη;

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να συμμετάσχω σε μια Ολυμπιάδα, και γιατί όχι να φέρω και κάποιο μετάλλιο. Παράλληλα, θα ήθελα μέσα από τον αθλητισμό να δώσουμε το παράδειγμα στα νέα παιδιά. Ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα είναι πιθανά».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν της ενασχόλησης μου με την πάλη, αυτή τι στιγμή είμαι τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα φυσικοθεραπείας. Ίσως σε λιγότερο από χρόνο θα πάρω και το πτυχίο μου. Το να κάνεις πρωταθλητισμό απαιτεί πολύ χρόνο και θυσίες. Πρέπει να βάλεις στόχους και προτεραιότητες, για να είσαι ενεργός τόσο στο άθλημα, όσο και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Στον ελεύθερο μου χρόνο προσπαθώ να αναπληρώσω όλα αυτά που θυσιάζω στην καθημερινότητα μου, και να ξεφεύγω από τις υποχρεώσεις μου. Θα περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και την παρέα μου, να κάνουμε μια βόλτα. Επίσης, θα διαβάσω κάτι, ή θα ασχοληθώ με κάποια χειρωνακτική εργασία. Κάτι να ασχοληθώ».

Πως ξεκίνησε η ενασχόληση σου με την πάλη;

«Με την πάλη ξεκίνησα στα έντεκα μου χρόνια, λίγο αργά ενδεχομένως. Νωρίτερα δοκίμασα κι άλλα αθλήματα, αλλά τα πρώτα ερεθίσματα για την πάλη, τα πήρα από τον πατέρα μου που ήταν παλαιστής. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξη και τη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια».

Μια ευχή για το νέο έτος;

«Αρχικά θα ήθελα να φέρει υγεία σε όλους τους αθλητές, και να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία. Προσωπικά θέλω να έχω επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ, αλλά και να πετύχω μέσα από το προολυμπιακό την παρουσία μου στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Προηγούμενο άρθροΖητούνται… ευκαιρίες
Επόμενο άρθροΠαθιάζεται με την… πίεση


Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ ξέρει πλέον τη συνταγή για να νικήσει τον Ολυμπιακό

Πριν το ματς με την ΑΕΚ έγραφα ότι με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, για τον ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανό...

Στην ίδια κατηγορία