Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παθιάζεται με την… πίεση

Δημοφιλή

Εχοντας πανηγυρίσει πέρσι τον τίτλο με την ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Πασαχίδης φιλοδοξεί να γευτεί φέτος την ίδια επιτυχία και με την αντίστοιχη της Κ-19, στην οποία προβιβάστηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Γεννημένος στις 29 Αυγούστου 2005 στη Γερμανία, αλλά μεγαλωμένος από δύο χρονών στη Δράμα, άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι σκάουτερ του Δικεφάλου δεν άργησαν να τον ανακαλύψουν, άλλωστε είχε ήδη ενταχθεί στον ΠΑΟΚ Δράμας. Και από τα δεκατέσσερα του χρόνια ο Πασαχίδης ανήκει στις υποδομές του Δικεφάλου, διαμένοντας στο Σπίτι των ακαδημιών.

Αγωνίζεται ως αριστερός στόπερ, ενώ στο παρελθόν (όταν ήταν στέλεχος της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Δράμας) έχει παίξει και ως αριστερός μπακ. Πρωταθλητής πέρσι με την Κ-17 (τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κληθεί και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των παίδων), τη φετινή σεζόν είναι βασικό στέλεχος της Κ-19, με την οποία μετρά συνολικά έντεκα συμμετοχές (οι εννέα από αυτές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας). Φέτος έχει αυξημένες υποχρεώσεις και στο σχολείο, μια και είναι μαθητής της Γ΄ τάξης του Λυκείου.

Οσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι του αρέσει να αγωνίζεται σε παιχνίδια με μεγάλη πίεση. Τέτοιους αγώνες τους ζει καλύτερα, αυτά είναι τα ματς, που του δίνουν και τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Ας σημειωθεί ότι ο πατέρας του υπήρξε αθλητής του βόλεϊ, ενώ και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του μυήθηκαν στον αθλητισμό, ένας ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κι ο άλλος ως αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης.


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για Τούμπα

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο κύκλος προετοιμασίας της ΑΕΚ με τελευταία προπόνηση στα Σπάτα ενόψει του Κυριακάτικου (28.04) ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία