Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζητούνται… ευκαιρίες

Δημοφιλή

Για τον Πάμπλο Γκαρσία δεν αποτελεί εύκολη δουλειά να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄, με δεδομένο το μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, που κάποιες φορές γίνεται-έστω και πρόσκαιρα ακόμη μεγαλύτερος, όταν, για διάφορους λόγους, «κατεβαίνουν» παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Αναπόφευκτα αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄ έχουν περιορισμένο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στους πρώτους εννέα αγώνες της Σούπερ Λιγκ 2. Το πρόβλημα δεν είναι αμελητέο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και, συνεπώς, αυτό που κατ’ εξοχήν χρειάζονται, είναι να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους και να εξελίσσονται. Μόνο που, εκ των πραγμάτων, αυτό δεν μπορεί να συμβεί για όλους.

Χαρακτηριστικό είναι το τι συμβαίνει ειδικά με τους τερματοφύλακες. Οι Χρήστος Ταλιχμανίδης και Κώστας Μπαλωμένος προπονούνται με την πρώτη ομάδα, αλλά συμμετοχές «γράφουν» με την αντίστοιχη δεύτερη. Ο Μπαλωμένος έχει τέσσερις παρουσίες, μία λιγότερη μετράει ο Ταλιχμανίδης, ενώ τρεις συμμετοχές έχει καταγράψει κι ο Δημήτρης Μοναστηρλής. Οσο για τους Ιβο Μάροβιτς και Αλέξανδρο Τσιόπτση, τους άλλους δύο τερματοφύλακες, που ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄, περιμένουν ακόμη τη σειρά τους, μην έχοντας πάρει κάποια ευκαιρία συμμετοχής.

Εαυτόν αδικημένο μπορεί να θεωρεί ο Παναγιώτης Παναγιώτου. O 21χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας, αλλά φέτος μετράει μόνο δύο συμμετοχές. Κι αυτό συνέβη κυρίως γιατί ο νεοαποκτηθείς Ραούλ Μορικέλι «καπάρωσε» τη μία από τις δύο θέσεις των στόπερ, αφήνοντας τους άλλους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς να… παλεύουν για την άλλη. Κι εκεί τον πρώτο λόγο είχε-δικαιολογημένα-ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που βρήκε ρυθμό παιχνιδιών μετά την επιστροφή του από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό.

Διεθνής με την εθνική ελπίδων, ο Τίτος Κουτεντάκης δεν βρήκε περισσότερα από 63 λεπτά συμμετοχής από την αρχή της σεζόν. Ο 19χρονος κεντρικός χαφ, που άφησε οριστικά πίσω του τον περσινό τραυματισμού, έμενε-παραδόξως-εκτός αποστολών από τα περισσότερα παιχνίδια. Πλέον, παραχωρήθηκε δανεικός στο Μακεδονικό.

Άλλοι παίκτες, που «ανέβηκαν» το περασμένο καλοκαίρι από την Κ-19, δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου με τον ΠΑΟΚ Β΄. Ο λόγος για τους Αγγελο Ζίλο, Βίκτορ Ρούμιαντσεβ και Ζήση Τσίκο. Χωρίς λεπτό συμμετοχής παραμένει κι ο Γιώργος Κουλούρης, τη στιγμή που πέρσι είχε καταγράψει δώδεκα συμμετοχές. Ακόμη πιο ενεργός πέρσι ήταν ο Γιάννης Μανωλιούδης, ο οποίος, βέβαια, παραμένει φέτος εκτός παιχνιδιών εξαιτίας της γνωστής προ δυόμισι μηνών εξωγηπεδικής περιπέτειας του.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία