Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Να συνεχίσει την καλή πορεία ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου σήμερα (29/10, 13:00) στο PAOK Sports Arena για την 4η «στροφή» της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ, μετά το διπλό… χαρακτήρα στα Γιάννενα επί του τοπικού ΠΑΣ με 84-90, επέστρεψε στις νίκες και πλέον θέλει να επεκτείνει το σερί του, έχοντας μπροστά του ένα πρόγραμμα με παιχνίδια στα… μέτρα του. Ο Δικέφαλος με ρεκόρ 2-1 στο πρωτάθλημα, έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «πατήσει» ακόμα και στην πρώτη τριάδα.

Απέναντι του, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η οποία αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EuroCup με δύο ήττες από την τούρκικη, Χατάι, ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με δύο ήττες από Χανιά και Παναθηναϊκό.

Την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικρατώντας του Πρωτέα Βούλας με 72-51 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.


Τελευταία νέα

«Πριγκιπική» νίκη για Λεκλέρ στο Μονακό

Το Grand Prix Μονακό, ο όγδοος φετινός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1, έγινε στην «αυλή» του Σαρλ Λεκλέρ,...

Στην ίδια κατηγορία