Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μυθικός Λούκα Ντόντσιτς, έγραψε ιστορία στην Ατλάντα! (video)

Δημοφιλή

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε μια εξωπραγματική εμφάνιση στην Ατλάντα, διέλυσε τους Χοκς πετυχαίνοντας 73 πόντους και έγραψε ιστορία.

Στην χθεσινή αναμέτρηση των Ντάλας Μάβερικς με τους Ατλάντα Χοκς, ο Σλοβένος γκαρντ έκανε την κορυφαία του εμφάνιση στο NBA, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 73 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 43 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο όμως, ήταν τα ποσοστά ευστοχίας του, καθώς έιχε 25/33 εντός πεδιάς (77,8%) και 15/16 βολές.

Στο παρελθόν του NBA, έχουν ξαναυπάρξει παρόμοιες εμφανίσεις όμως ο Ντόντσιτς έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει 70+ πόντους σε μια βραδιά με ευστοχία 75+% στις εντός πεδιάς προσπάθειές του.

Mε τους 73 πόντους που σημείωσε, o 24χρονος κατέχει πλέον την 4η θέση στους παίκτες με τους περισσότερους πόντους σε έναν αγώνα, με τον θρυλικό Ουίλτ Τσάμπερλειν στην πρώτη θέση με 100, τον Κόμπε Μπράιαντ στη δεύτερη με 81 και τον Τσάμπερλεϊν στην τρίτη θέση με 78.

Για την ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε 143-148, με τους Μάβερικς να παίρνουν την νίκη.

Παρακάτω το show του Λούκα Ντόντσιτς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία