Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μπράντον: «Χαρούμενος για τον χαρακτήρα της ομάδας και τη νίκη»

Δημοφιλή

Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός ο Μπράντον Τόμας, ωστόσο κατάφερε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό και να χριστεί σκόρερ του τρίτου τέρματος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το εν λόγω γκολ «κλείδωσε» τη νίκη του Δικεφάλου στις καθυστερήσεις, με την Ελσίνκι να καταφέρνει μόνο να μειώσει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός στράικερ των «ασπρόμαυρων» έκανε δηλώσεις στο FORZA Online, μιλώντας για την πρεμιέρα του Δικεφάλου στο UEFA Conference League, τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα στη σεζόν, αλλά και το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στην φινλανδική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο FORZA Online:

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα ακόμα. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Είμαι χαρούμενος για τον χαρακτήρα της ομάδας και τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη, αλλά πρέπει ήδη να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν αυτή η νίκη δίνει… παραπάνω από τρεις πόντους:

«Πιστεύω πως ναι γιατί δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ένας παράγοντας που το έκανε δύσκολο ήταν και ο αγωνιστικός χώρος. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικό. Ήταν σημαντική νίκη για το γκρουπ και την αυτοπεποίθηση του. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια και ο ΠΑΟΚ μπήκε αλλαγμένος στο δεύτερο μέρος:

«Δεν ήμουν εκεί. Ήμουν έξω για ζέσταμα, οπότε δεν γνωρίζω τις τους είπε ο προπονητής. Σίγουρα όμως θα είπε πως πρέπει να βελτιωθούμε γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Όπως είπα ήταν δύσκολο, δεν είχαμε συνήθισε σε αυτό του είδους τάπητα, ενώ αντιμετωπίσαμε και μια καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα και είναι καλή ομάδα, ωστόσο τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ προοδεύει ως γκρουπ με κάθε παιχνίδι:

«Ναι φυσικά και προοδεύουμε. Ήρθαν νέοι παίκτες και προσπαθούν να καταλάβουν τις ιδέες του προπονητή, κάτι που δεν είναι εύκολο. Όμως, ο ένας βοηθάει τον άλλο και έτσι αυτή η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη. Το γεγονός πως έχουμε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα, δηλαδή ανά τρεις ημέρες, το κάνει πιο εύκολο».

Για το τι ήταν πιο όμορφο στη φάση του γκολ του. Η μπαλιά του Βιεϊρίνια; Η ενέργεια του Τάισον ή το τελείωμα του;

«Έκαναν το τέλειο, το καλύτερο στη φάση του γκολ είναι η μπαλιά του Βιεϊρίνια και η ασίστ του Τάισον, εγώ απλά έσπρωξα την μπάλα στα δίχτυα. Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Έχουν ποιότητα και ξέρω τι μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή».

Για το ότι μπαίνει στα ματς χωρίς άγχος και πίεση και αυτό δείχνει να τον βοηθάει:

«Έχω πίεση, υπέγραψα με τον ΠΑΟΚ ως επιθετικός και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Είτε παίζω πολύ, είτε λίγο πρέπει να βοηθάω την ομάδα. Αυτό προσπαθούσα πέρυσι, αυτό προσπαθώ και φέτος. Ακόμα και αν παίζω λιγότερο θα δουλεύω για να παίξω. Αν σκοράρω κιόλας είναι το ιδανικό γιατί βοηθάω την ομάδα, θέλω να κερδίζουμε και είμαι χαρούμενος με τον προπονητή».


Τελευταία νέα

Ευχαρίστησε τον κόσμο και έστειλε μήνυμα ο Ντεσπόντοφ (pic)

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο τελευταίο,...

Στην ίδια κατηγορία