Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Και τελικά… ξένος διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Δημοφιλή

Αναστάτωση επικρατεί στις ελληνικές ομάδες για τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ στα παιχνίδια της Super League. Χθες (21/9) ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των ρέφερι για την πέμπτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν είχε ανακοινωθεί διαιτητής.

Τελικά, σήμερα (22/9) το πρωί ορίστηκε ο Ιταλός ρέφερι, Σιμόνε Σότσα, ο οποίος διαιτήτευσε πρόσφατο το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν. Μπορεί ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, να ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να βρει ξένο διαιτητή, ωστόσο έπειτα τον… χαμό που προκλήθηκε και το δημόσιο άδειασμα του Τάκη Μπαλτάκο στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, βρέθηκε ο Ιταλός διαιτητής Σιμόνε Σότσα. Αξίζει να σημειωθεί πως θα ανακοινώθηκαν οι βοηθοί και ο διαιτητής VAR που θα βρεθούν στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«H UEFA ενημέρωσε αργά χθες βράδυ την ΕΠΟ ότι για τον αγώνα της Δευτέρας, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της SL1 είναι διαθέσιμος ο Ιταλός διαιτητής Simone Sozza, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαιτήτευσε το Ιταλικό ντέρμπυ Ιντερ-Μίλαν. Η ΚΕΔ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τον ορισμό του».


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία