Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπότο: «Δεν είναι κορυφαίος ο Κουλιεράκης, αλλά…»

Δημοφιλή

Σε κατάσταση αναζήτησης κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μίλαν εδώ και αρκετούς μήνες, ψάχνοντας έναν νεαρό στόπερ για να ενισχύσει την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη είναι γνωστό, με την ιταλική ομάδα να ρίχνει «ματιές» στον 19χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο Κουλιεράκης κοστολογείται γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ από τους Ιταλούς, με την υπόθεσή του να απασχολεί έντονα τη Μίλαν. Βέβαια, στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» ζητούν 15 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσουν. Για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αλλά και τις ικανότητές του μίλησε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, σε ιταλικό μέσο, επαινώντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

«Ο Κουλιεράκης δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν. Είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που πέρυσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στην Ιταλία θα μπορούσε να γίνει δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσε Μπότο μιλώντας για τον 19χρονο παίκτη του ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία