Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Μπλόκαρε» την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός, μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Παναιτωλικός που είδε την ΑΕΚ να προηγείται με 0-2 στο Αγρίνιο, αλλά έκανε τρομερή επιστροφή στο ματς, πήρε την ισοπαλία με 2-2, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μένει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ένωση ξεκίνησε ιδανίκα στο παιχνίδι και βρήκε γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Λιβάι πήρε το… ριμπάουντ από λανθασμένη απομάκρυνση του Ντουάρτε και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγά λεπτά μετά, στο 14 ο Νίκλας Ελίανσον με ένα όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Με τους κιτρινόμαυρους να έχουν βάλει τις βάσεις για το διπλό, το πέναλτι του Μουκουντί στον Μλάντεν έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του Αγρινίου, με τον Ζοάο Πέδρο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 34΄.

Με αναβασμένη την ψυχολογία, οι παίκτες του Πετράκη έπαιξαν πολύ πιο συνετά στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, όταν η ΑΕΚ επιχείρησε να «καθαρίσει» το ματς. Αμύνθηκαν σωστά και περίμεναν τη δική τους στιγμή.

Αυτή ήρθε πρώτα στο 63΄ με τον Οικονόμου να είναι έτοιμος να σκοράρει από απόσταση «αναπνοής», αλλά τον Μάνταλο να προλαβαίνει και να σώσει την ΑΕΚ από ισοφάριση.

Όμως στο 65΄ από γύρισμα του Λιάβα ο Μπαλντασάρα με μια «οβίδα» από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Αθανασιάδη, γράφοντας το 2-2, που έμεινε μέχρι το φινάλε.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ Β: Η ώρα της αξιολόγησης

Εχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Σούπερ Λιγκ 2 της επόμενης περιόδου, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ Β΄ καταγράφουν τα...

Στην ίδια κατηγορία