Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Μπερμπάτοφ: «Πώς να ξεχάσω τους ΠΑΟΚτσήδες;»

Δημοφιλή

Ο Ντίμιταρ Μπερμάτοφ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-2016 με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ να πέφτει πάνω στον Ίγκορ Τούντορ και να μην μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όσα και ο ίδιος θα ήθελε. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής μίλησε για το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό και είπε μερικές δυνατές ατάκες, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε αδέρφια του, τους ΠΑΟΚτσήδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα Sportal:

Τι περιμένεις να δεις από αυτό το παιχνίδι;

«Σίγουρα περιμένω να νικήσει ο ΠΑΟΚ. Με μία ενδεχόμενη νίκη θα καταφέρει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή».

Θεωρείς πως υπάρχει φαβορί;

«Είμαι προκατειλημμένος, γιατί έπαιξα για τον ΠΑΟΚ, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι 50-50, καθώς και οι δύο ομάδες είναι καλές, με καλούς παίκτες, αλλά ελπίζω ο ΠΑΟΚ να δείξει περισσότερη θέληση για νίκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Ποιο νομίζεις ότι θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης;

«Όπως είπα, όταν μιλάμε για ντέρμπι, είναι διαφορετικά. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι στη βαθμολογία και ποια είναι η φόρμα της κάθε ομάδες αυτή τη στιγμή, θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο, κάνει λιγότερα λάθη και δεν έρχεται υπό την επήρεια συναισθημάτων! Τι εννοώ με το συναίσθημα; Να μην αφήσουν το συναίσθημα να τρέχει και ελέγξουν το παιχνίδι. Διαφορετικά θα κάνουν περισσότερα λάθη, περισσότερα τάκλιν και θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβουν κόκκινες κάρτες. Πρέπει να προσπαθήσουν να μείνουν ήρεμοι και παράλληλα με… πείνα για τη νίκη. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να βρουν την ισορροπία».

Όταν έφτασε στα χέρια σου η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ποια ήταν τα συναισθήματά σου και ποιο ήταν το σκεπτικό σου για να δεχθείς την προσφορά;

«Λοιπόν, ήθελα να παραμείνω στην Αγγλία, αλλά η προσφορά από τον ΠΑΟΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Προφανώς ήταν πολύ κοντά στο σπίτι μου, η οικογένειά μου ήταν εντάξει με αυτό, ήμουν εξοικειωμένος με την ιδέα, οπότε ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση και να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Ποια είναι η στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη με τα «ασπρόμαυρα»;

«Σίγουρα η υποδοχή που μου έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας όταν υπέγραψα με τον σύλλογο, ήταν κάτι απίστευτο και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Τι συναισθήματα έχεις για τον ΠΑΟΚ;

«Τα συναισθήματα θα είναι πάντα αγάπης και εκτίμησης για τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στο κλαμπ, με σεβασμό».

Μιλάς με ιδιαίτερο σεβασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη σε όλους, που δεν μπόρεσα να δείξω πλήρως την ποιότητά μου στο γήπεδο, ώστε να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξαν. Ωστόσο, παραμένουμε αδέρφια για μια ζωή!».

Σε ποια θέση πιστεύεις θα καταφέρει να τερματίσει ο ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν;

«Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, εκεί που του αξίζει να είναι».


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία για Ολυμπιακό (video)

Προπονήσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12.05) για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική...

Στην ίδια κατηγορία