Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα στήριξης από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ θέλησε να δώσεις το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενόψει του σημερινού (05/02) ντέρμπι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Για την 21η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, στο Γήπεδο Τούμπας, τον ΟΣΦΠ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ολοκλήρωσε την «τριλογία» του απέναντι στον Παναθηναϊκό με απολογισμό μίας πρόκρισης για το Κύπελλο και μίας νίκης για το πρωτάθλημα, παρέμεινε στις νίκες επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι του Λεβαδειακού με 3-2 και βρίσκεται πλέον μία… ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου επιστρέφουν και πάλι στα «ντέρμπι», έχοντας να αντιμετωπίσουν τον ΟΣΦΠ, για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας, σε μία Τούμπα η οποία αναμένεται να «βράζει».

Η δίψα του Κόσμου, ο οποίος γνωρίζει απόλυτα τις «προθέσεις» του συγκεκριμένου αντιπάλου του σε τέτοιου είδους παιχνίδια, θα είναι αυτή που όχι μόνο θα προστατέψει την ομάδα, αλλά θα την οδηγήσει παράλληλα σ’ ένα μεγάλο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό πάντα με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των παικτών του Ρουμάνου τεχνικού.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Γεμίζουμε την Τούμπα μας και «σπρώχνουμε», με την φωνή και τον παλμό μας, τον ΠΑΟΚ στη νίκη!»


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία