Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπερδεμένος ο Κομίνης

Δημοφιλή

Η στάση του Γιώργου Κομίνη μετά τα όσα έκανε εκείνο το βράδυ στην Τούμπα δεν μπορεί να εκπλήσσει κανέναν, με τον ίδιο να τα επαναφέρει στη δημοσιότητα, προσπαθώντας με δικαιολογίες να παρουσιαστεί ως το «θύμα» της υπόθεσης. Ωστόσο, μέσα στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης προχώρησε σε μια κωλοτούμπα επιπέδου… Κομανέτσι, αφού το «σίγουρο οφσάιντ» στην αρχή αυτής, έγινε «δύσκολη φάση που μπορεί να δοθεί και γκολ», λίγο αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στο τελευταίο δικαστήριο που είχε γίνει για την υπόθεση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο κύριος Γκαγκάτσης, ο κύριος Κυριάκος ο κύριος Γεροντίδης, δεν με αντιμετώπισαν σαν τον άνθρωπο που τους έκανε κάτι.

Είχαμε μια τυπική επαφή, αλλά καταλαβαίνεις τα πρόσωπα. Καταλάβανε ότι δεν είχα κανένα δόλο ή όφελος, κι αυτό αποδείχθηκε. Ακόμα και τώρα λέγαμε με τον κ. Κυριάκο, «Τι ήταν αυτό».

Ακόμα και τώρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Είναι πολύ δύσκολη φάση. Είπα πριν ότι είναι οφσάιντ, αλλά γιατί πρέπει να βγάλεις μια απόφαση. Στα σεμινάρια VAR άλλων χωρών δείχνουν αυτή τη φάση.

Εκεί λένε ότι σε περίπτωση που ο διαιτητής αποφασίσει γκολ, είναι γκολ, σε περίπτωση που αποφασίσει οφσάιντ, είναι οφσάιντ. Δεν είναι μια φάση που μπορείς να του πεις, έλα άλλαξε την. Με ενόχλησε ότι ο Ποντίκης δεν στήριξε την απόφαση του».


Τελευταία νέα

Τα ίδια και τα ίδια ο δήμαρχος του Μπριζ

«Η Φιορεντίνα είναι γνωστή για τους ιδιότροπους οπαδούς της. Αγώνας υψηλού κινδύνου» και σαν σε... επανάληψη ο δήμαρχος του...

Στην ίδια κατηγορία