Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: «Τρύπησε» το ταβάνι του φέτος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δεν ολοκληρώθηκε ιδανικά η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ mateco, αφού η αγωνιστική χρονιά «έκλεισε» με έξι διαδοχικές ήττες στην Basket League. Φυσικά, η πορεία του Δικεφάλου στα ημιτελικά και τους μικρούς τελικούς δεν αναιρεί το γεγονός ότι έγινε μια αξιοπρεπής προσπάθεια τη φετινή σεζόν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο.

Οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στην Basket League, επιστρέφοντας μετά από πέντε χρονιά στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά, αν αναλογιστεί κάποιος πού βρισκόταν πέρσι ο Δικέφαλος και πού βρίσκεται φέτος, μπορεί να καταλάβει πόσα άλματα προόδου έγιναν.

Ο Δικέφαλος είχε τερματίσει 9ος τη σεζόν 2021-2022, ενώ η αγωνιστική χρονιά 2022-2023 τον έφερε στην 4η θέση. Φυσικά, το κατόρθωμα του ΠΑΟΚ εξάρεται και από το γεγονός πως το μπάτζετ των «ασπρόμαυρων» είναι μικρότερα από αντίστοιχα άλλων ομάδων, όπως το Περιστέρι και ο Προμηθέας, που βρέθηκαν στο δρόμο του στα Play off. Όπως ανέφερε και ο κόουτς Φώτης Τακιανός, η φετινή σεζόν πρέπει να γίνει το «πάτημα» για να δημιουργηθεί κάτι ανάλογο και ενδεχομένως καλύτερο για την επόμενη σεζόν.

«Θεωρώ ότι το αύριο για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ είναι ευοίωνο και θα προσπαθήσουμε όλοι για αυτό. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πρέπει να πατήσουμε στη φετινή μας πορεία, να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα θετικά, να διορθώσουμε αδυναμίες ή λάθη που έγιναν και η επόμενη χρονιά να είναι η συνέχεια της φετινής», είχε αναφέρει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, μετά το Game 3 ο Τακιανός, δίνοντας ένα στίγμα για το πλάνο της επόμενης σεζόν.


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία