Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ: Ουόκαπ και όχι Ντόρσεϊ στην Εθνική ομάδα

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς Μουντομπάσκετ βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, καθώς τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη διοργάνωση. Ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης έχει πάρει την απόφασή του. Ο Τόμας Ουόκαπ όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κάτι που σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ τίθεται εκτός ομάδας.

Υπήρχε μεγάλο δίλημμα το προηγούμενο διάστημα για το ποιον θα επιλέξει τελικά ο Έλληνα κόουτς της Εθνικής, ωστόσο η απόφαση έχει παρθεί. Ο Ντόρσεϊ έχει ενημερωθεί για τα δεδομένα, που προέκυψαν, και γι’ αυτό είναι φανερά ενοχλημένος και αποφάσισε να μην συμμετέχει στην προετοιμασία, αλλά να δουλέψει μόνος του τον Αύγουστο για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Το ζητούμενο πλέον είναι ποιοι θα κατέβουν στην Εθνική καθώς οι επιλογές από το… πρώτο ράφι αρχίζουν να μειώνονται δραματικά. Ο Κώστας Σλούκας βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του, αφού υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει ενημερώσει πως δεν θέλει να αγωνιστεί στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πλέον δύσκολη, καθώς από τους Μπακς έχει τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία