Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η συμφωνία μεταξύ Μπάμπα και Κανίς για τον αριθμό

Δημοφιλή

Δύο back to back φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες δύο ημέρες διαμονής του στην Ολλανδία κόντρα σε Αλ Ταβούν (15/7 4-1) και Βέστερλο (16/7), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μοιράζει τα πρώτα ενενηντάλεπτα στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του. Με δεδομένη μάλιστα και την αντίστροφη μέτρηση για τις αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, τα εν λόγω «τεστ» μπορούν να προσφερθούν και για μία πρώτη «εικόνα» των νεοαποκτηθέντων.

Ενδεικτική είναι η συμμετοχή του Ράχμαν Μπάμπα στο χθεσινό (15/7) φιλικό με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καταγράφοντας την πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή του με τους ασπρόμαυρους. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας διαγράφει τη δεύτερη θητεία του με τους Θεσσαλονικείς, έχοντας αφεθεί ελεύθερος από την Τσέλσι.

Άξιο αναφοράς -μάλιστα- πως ήρθε σε… συμφωνία με τον Χισάμ Κανίς προκειμένου να αποκτήσει το νούμερο «21» στη φανέλα του -που μέχρι πρότινος είχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ- και ως εκ τούτου το ζήτησε από τον 25χρονο Μαροκινό, με τον τελευταίο να συναινεί και να του το παραχωρεί

Φορώντας τα «ασπρόμαυρα» κατά τη σύντομη θητεία του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21, ο Μπάμπα φρόντισε να «διαγράψει» 1.383′ σε όλες τις διοργανώσεις εντός 17 εμφανίσεων, σημειώνοντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα κατά το ντεμπούτο του κόντρα στη Λαμία (4-0) με φόντο την 23η «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και καταγράφοντας μία ασίστ στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του θεσμού.


Τελευταία νέα

Έρχεται πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ από τη ΔΕΑΒ

Εκτός της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα, σε ακρόαση είχε κληθεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ΔΕΑΒ, για...

Στην ίδια κατηγορία