Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μόνος στόχος η νίκη

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (4/4, 15:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Πρωτέα Βούλας για τον πρώτο αγώνα των Play-Off των θέσεων 7-8. Ο Δικέφαλος στην τελική ευθεία της σεζόν, θέλει δύο νίκες απέναντι στον Πρωτέα, προκειμένου να κλείσει τη σεζόν ιδανικά. Η σειρά ξεκινάει στο 1-1, με το νικητή να κρίνεται στις τρεις. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Άγγελου Αγγελίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ο Πρωτέας είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με καλές Έλληνες και ξένες αθλήτριες. Με τον Πρωτέα ξεκινήσαμε τη σεζόν, παίρνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα, και τώρα η σεζόν κλείνει με μία σειρά εναντίον της ίδιας ομάδας. Εμείς προετοιμαζόμαστε όλες τις μέρες της διακοπής, καθώς δεν ξέραμε την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της σειράς. Πιστεύω οι αθλήτριες μου είναι έτοιμες να δώσουν το 100%, να παλέψουν σε κάθε φάση, με στόχο να κλείσουμε την χρονιά, παρόλες τις ατυχίες που είχαμε και τις δυσκολίες, με νίκες».


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία