Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μιρτσέα: «Τώρα θέλω ΠΑΟΚ στους ομίλους!»

Δημοφιλή

Η Ντιναμό Κιέβου ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση επί του Άρη στην χθεσινή (17/8) αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι.

Το ματς-θρίλερ έβγαλε νικήτρια την ουκρανική ομάδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται στον αγώνα, ωστόσο δέχθηκαν γκολ ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση κι έπειτα στα πέναλτι.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το γεγονός πως θέλει να αντιμετωπίσει τον γιο του, Ράζβαν, και τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Conference League.

«Ήταν μια καλή βραδιά για ένα αγαπημένο πρόσωπο, που υποφέρει στο σπίτι για εμένα και τον Ράζβαν. Το όνομά της είναι Ελεανόρ! Αν ερχόταν στον αγώνα μου, δεν θα μπορούσε να δει το παιχνίδι του Ραζβάν. Δεν υπήρχε τρόπος διαχωρισμού μεταξύ των δύο αναμετρήσεων. Ο Ράζβαν είχε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα από την Κροατία. Σε αυτόν τον γύρο υπήρχαν και λιγότερο έμπειρες ομάδες, αλλά συνάντησαν έναν σκληρό αντίπαλο! Τώρα θέλω με τον Ραζβάν να προκριθούμε και να πέσουμε στον ίδιο όμιλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για δεύτερη σερί χρονιά...

Στην ίδια κατηγορία