Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μίλησε για Χατζόπουλο, μπάσκετ και Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Τσαλόπουλος

Δημοφιλή

Ο ισχυρός παράγοντας του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της εταιρείας Mateco, Αντώνης Τσαλόπουλος μίλησε στον «City 106.1» και στην εκπομπή «Full Επίθεση» για την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco, αλλά και για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τελευταία τριετία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco:

«Η πορεία της ομάδας την τελευταία τριετία μόνο θετικά αποτελέσματα έχει επιφέρει. Εγώ δεν συμμετέχω στο Δ.Σ. είμαι όμως κοντά στην ομάδα και συμπάσχω μαζί τους».

Για την προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου:

«Αν κάποιος βρεθεί κοντά στον Θανάση μόνο τότε θα καταλάβει τις αγωνίες του, τους προβληματισμούς του. Αυτή την στιγμή ζει μόνο για το τμήμα! Έχει αφήσει σχετικά στην άκρη τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του και είναι σχεδόν όλη μέρα στα γραφεία της ΚΑΕ!

Ο Θανάσης παρά τις… αναποδιές (σ.σ. Κορονοϊός, ενεργειακή κρίση κ.α.) κατάφερε να έχει αυτή την επιτυχία. Αν είσαι κοντά του και είσαι λίγο ευαίσθητος δεν γίνεται να μην τον βοηθήσεις σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνει».

Για το αν θεωρεί πως έχει την συμπαράσταση που θα έπρεπε:

«Δεν έχει την συμπαράσταση που θα έπρεπε. Υπάρχει μια κάποια συμπαράσταση από κάποιους, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί δίνει έναν σκληρό αγώνα και έρχεται η απογοήτευση διότι βλέπει το γήπεδο άδειο».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Η σημασία των διαρκείας είναι ότι κυκλοφορούν σε μια «νεκρή» περίοδο, όπου δεν υπάρχουν έσοδα ουσιαστικά. Αγοράζοντας ένα διαρκείας είναι μια τρομερή βοήθεια και θα έχει αντίκρισμα.

Όταν ο Θανάσης τελειώνει με μια δόση στο ΙΚΑ ή την εφορία, η χαρά που έχει δεν μπορώ να σας την περιγράψω. Είναι σαν μωρό παιδί! Είναι ενθουσιασμένος και λέει πάμε για την επόμενη! Θα δούμε τι θα γίνει όταν η ομάδα ξεχρεώσει.

Θα έρθει επενδυτής; αλλά και αν δεν υπάρξει επενδυτής, τα λεφτά που δίνονται τώρα για τα χρέη, θα δίνονται αποκλειστικά σε παίκτες και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

Για την βοήθεια που δίνει και σε πολλά τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι καθόλου δύσκολο αν υπάρχει διάθεση και πνεύμα βοήθειας. Προσωπικά όπου βλέπω στα τμήματα του Α.Σ. ότι υπάρχει έργο και αποτελέσματα είμαι εκεί για να βοηθήσω!»


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία