Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απόλυτη στήριξη στον Θανάση Χατζόπουλο από τη Θύρα 4! (pic)

Δημοφιλή

Ορμώμενος από τη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν, ο σύνδεσμος «Θύρα 4» των ασπρόμαυρων εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία εξεφράζει τη στήριξή του στο μπασκετικό τμήμα του Δικεφάλου καλώντας «τον κόσμο να σταθεί δίπλα του και δίπλα στην ομάδα» δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικότερα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«ΘΥΡΑ 4

Εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ 2023-24

Οι λέξεις μαγκιά, πάθος και αντριλίκι είναι συνυφασμένες με τον ΠΑΟΚ και μπορούν ίσως να περιγράψουν ένα μέρος της αρρώστιας μας γι’ αυτόν. Βλέποντας στη χθεσινή συνέντευξη τύπου τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, μας ήρθε στο μυαλό αυτόματα ο ΠΑΟΚ που καψουρευτήκαμε και αγαπήσαμε από μικρά παιδιά. Ο ΠΑΟΚ που μανουριάζει και χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, ο ΠΑΟΚ που τρελαίνεται και μας τρελαίνει.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος αυτές τις δύσκολες ημέρες εκφράζει ό,τι πιο κοντινό σε ΠΑΟΚ έχουμε μέσα στο μυαλό μας, και καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί δίπλα του και δίπλα στην ομάδα. Παράγοντες από τα σπλάχνα του συλλόγου, όπως ο Θανάσης, κρατούν τη σημαία ψηλά και αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια.

Ο Σύνδεσμος θα στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή και καλεί τους φίλους και τα μέλη του να έρθουν σε επικοινωνία με τα γνωστά άτομα για την μαζική αγορά διαρκείας. Και τα καλύτερα έρχονται».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία