Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Μίλησα με τον Σαββίδη»

Δημοφιλή

Σε συνέντευξή του ο προπονητής της Φερεντσβάρος, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Άντερσον Εσίτι από τον ΠΑΟΚ.

«Θυμάμαι ακόμα τον Εσίτι ως παίκτη στην πορτογαλική Εστορίλ. Όταν δούλευα στη Ντιναμό Μόσχας, το 2014 παίξαμε εναντίον της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν είκοσι χρονών τότε, αλλά μου έκαναν εντύπωση και οι ικανότητές του στο παιχνίδι και η σωματική του δύναμη. Μετά έπαιξε και στη Γάνδη του Βελγίου και τώρα το πήραμε από τον ελληνικό ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά, και συμπλήρωσε: «Όταν ενημερώθηκα ότι είχα την ευκαιρία να διαπραγματευτώ για να αποκτήσει η Φερεντσβάρος τον παίκτη, πλησίασα τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος προσέγγισε το θέμα ως τζέντλεμαν και με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μετά την κουβέντα μας και την έγκρισή του, οι αθλητικοί διευθυντές των δύο συλλόγων μπήκαν στο θέμα και στη συνέχεια έκλεισαν τη συμφωνία. Χαίρομαι που ο Εσίτι κατέληξε στην ομάδα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία