Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μιλενκόσκι: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη!»

Δημοφιλή

Για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στο Final 4 Κυπέλλου Βόλεϊ, μίλησε ο προπονητής ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, υποστηρίζοντας ότι σε τέτοιους θεσμούς δεν υπάρχουν φαβορί ενώ τόνισε ότι η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η παρουσία μας σε μία μεγάλη διοργάνωση του βόλεϊ. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, δεν υπάρχουν φαβορί, οπότε δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει με ποιον. Έχουμε παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό πολλές φορές την φετινή σεζόν, οπότε δεν υπάρχει τίποτα άγνωστο μεταξύ μας όσον αφορά το τακτικό κομμάτι. Πηγαίνουμε στο κύπελλο με την φιλοδοξία να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Έχουμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε καλά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Άλλωστε, είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε τη νίκη, έτσι σε αυτόν τον καιρό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία