Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μια μεγάλη αλήθεια

Δημοφιλή

Θέλετε να πούμε αλήθειες; Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, παρά την προσπάθεια που κάνει, δεν μπορεί να αποκτήσει ένα σταθερά πιστό κοινό στα εντός έδρας ματς. Κι αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία, η αχίλλειος πτέρνα.

Η έλλειψη εσόδων από τα εισιτήρια πονάει, πληγώνει. Με 3.000 εισιτήρια σε κάθε εντός έδρας αγώνα η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Ο στόχος αυτός όμως δεν επιτεύχθηκε. Ο ΠΑΟΚ έχει 1,6 εκατομμύρια ευρώ σε δόσεις ρυθμισμένες προς το δημόσιο. Είναι μεγάλο το ποσό που κάθε μήνα φεύγει σε πάγιες υποχρεώσεις. Η χρονιά βαδίζει προς το τέλος της και ήδη το μυαλό του Χατζόπουλου βρίσκεται στο πώς θα κλείσει αυτή (διευθετώντας υποχρεώσεις) και πώς θα προετοιμάσει την επόμενη (εγγυητικές, κάλυψη εκκρεμοτήτων) για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής. Η πρόσφατη νίκη επί του εξάστερου Παναθηναϊκού ήταν ιστορική, έδωσε χαρά όμως ας μην ξεχνάμε πώς ο ΠΑΟΚ δεν πατάει ακόμη σταθερά στα πόδια του.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία