Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όσα είπα»

Δημοφιλή

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά της Αθήνας και  της διαιτησίας κυκλοφορούν συχνά στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να θέλουν να μάθουν στη Ρουμανία τι συμβαίνει στην ελληνική Super League.

«Δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω για τίποτα που είπα. Άλλο να το λες στα αγγλικά και άλλο στα ρουμανικά. Στα αγγλικά κάπως ξεθώριασαν, κάπως σβήστηκαν. Μας υπονομεύουν συνεχώς και παίζονται παιχνίδια για να μας παραμερίσουν οι ομάδες στην Αθήνα, είναι ένα σύστημα που διαμορφώθηκε με τον καιρό, υπάρχει και πολιτική. Δεν πρόσβαλα κανέναν, δεν φοβάμαι, μάλωσα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος και όμως είμαστε εκεί», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου, ενώ στη συνέχεια τον ρώτησαν για τη μέχρι τώρα βαθμολογία του πρωταθλήματος: «Έχουμε δύο ήττες όπως ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε πάρει περισσότερες ισοπαλίες. Προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτό και να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά. Τώρα, μένουν εννιά αγωνιστικές, έχουμε ανακτήσει πολλούς βαθμούς. Τώρα έχουμε πέντε βαθμούς και είμαστε στην τέταρτη θέση. Από όλες αυτές τις ομάδες έχουμε το πλεονέκτημα της επιστροφής, βάλαμε περισσότερους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε ηθικό πλεονέκτημα. Πάντα η ομάδα που έρχεται από πίσω έχει πλεονέκτημα», εξήγησε.

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου προπονητή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι συμπατριώτες τον ρώτησαν για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, είναι αδύνατο να φύγω, έχω πολύ μεγάλη ρήτρα. Με γνωρίζετε πολύ καλά, δεν συζητώ τέτοιες καταστάσεις, θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου. Η ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και οφείλω σε αυτή την ομάδα και τον ιδιοκτήτη, γιατί έχω μεγαλώσει ως προπονητής και η μόνη μου σκέψη είναι να πετύχω.

Περάσαμε υπέροχα πριν από τέσσερα χρόνια. Τώρα ελπίζω να κερδίσουμε σε αυτά τα εννιά ματς, συν δύο στο Κύπελλο», δήλωσε ο Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία