Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μια έξτρα πρόκληση για Τζίμα κι άλλους διεθνείς του ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Χρονιά απαιτήσεων είναι το 2024 για τους διεθνείς παίκτες της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, αφού, εκτός από τις υποχρεώσεις τους στη Σούπερ Λιγκ 2, έχουν μπροστά τους και τα παιχνίδια της ελίτ φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, όπου η εθνική μας θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης.

Οι Κώστας Γκούμας, Δημήτρης Κωττάς, Μάριος-Ταξιάρχης Φίλων και Νίκος Δεληγιάννης, μαζί με τους Στέφανο Τζίμα και Κώστα Καστίδη (μέλη της πρώτης ομάδας και της Κ-19 αντίστοιχα) είναι μέλη της εθνικής νέων, που τον περασμένο Νοέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας εξασφάλισε -έστω και με περιπετειώδη τρόπο-την πρόκρισή της στην ελίτ φάση.

Η κλήρωση έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιπάλους με την Πορτογαλία, τη Δανία και τη Σερβία στα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν από τις 20 μέχρι τις 26 Μαρτίου σε γήπεδα της Πορτογαλίας (διοργανώτρια χώρα του 4ου ομίλου). Ο στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση, που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο Ιούλιο (15-28 του μηνός) στα γήπεδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Μάλιστα, η τελική φάση θα δώσει και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα διεξαχθεί το 2025 στη Χιλή.

Το πόσο δύσκολη, βέβαια, θα είναι η προσπάθεια της εθνικής να πάρει την πρόκριση από τον όμιλο της Πορτογαλίας καταδεικνύεται τόσο από τη δυναμικότητα των αντιπάλων, όσο και από το γεγονός ότι μόνος ο πρώτος της τελικής βαθμολογίας θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξενικά σήμερα το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Την πρεμιέρα του κάνει σήμερα (27/4) το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο διεξάγεται στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του...

Στην ίδια κατηγορία