Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βασίλης Παπαγεωργίου: Σταθερά βήματα προς τα εμπρός

Δημοφιλή

Από τους παίκτες, που πρωταγωνιστούν φέτος με την Κ-19 του ΠΑΟΚ είναι κι ο Βασίλης Παπαγεωργίου, έστω κι αν η τρέχουσα είναι η πρώτη του στο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

Γεννημένος στις 8 Απριλίου 2006, άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στο Θερμαϊκό Θέρμης. Ένα φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν τον ξεχώρισε ο προπονητής Νίκος Νικολαΐδης, ήταν αρκετό για τη μετακίνησή του στην ακαδημία του ΠΑΟΚ στην ηλικία των επτά ετών. Στην ομάδα της Θέρμης αγωνίζονταν στην επίθεση, αλλά στις υποδομές του Δικεφάλου εξελίχτηκε ως κεντρικό χαφ.

Από την ηλικία των εννέα χρόνων έχει καταγράψει συμμετοχές σε τουρνουά στο εξωτερικό, ενώ έχει κληθεί και στις εθνικές ομάδες προπαίδων και παίδων.

Πριν δύο χρόνια αναδείχτηκε πρωταθλητής με την Κ-17, όντας πρώτος σε συμμετοχές (20) στην κανονική διάρκεια της περιόδου 2021-22, έχοντας τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Την περσινή σεζόν ήταν ο αρχηγός της Κ-17, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές (23) στην αρχική ενδεκάδα στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Στον τελικό του φάιναλ φορ με τον Ολυμπιακό, όταν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Μουζακίτης, τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από νωρίς, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον παρηγορήσει. Ήταν κι αυτή μια ενέργεια, για την οποία η Κ-17 του ΠΑΟΚ, όπως κι οι άλλες τρεις συμμετέχουσες ομάδες στο φάιναλ φορ, τιμήθηκαν με το βραβείο φερ πλέι στην προ διμήνου εορταστική εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Τη φετινή σεζόν μετράει δώδεκα συμμετοχές με την Κ-19, κι από αυτές οι επτά είναι στο αρχικό σχήμα.

Εξάλλου, από το περασμένο καλοκαίρι «τρέχει» το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (έχει τριετή διάρκεια), ενώ φέτος τελειώνει το Λύκειο.

Η κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη του αδελφή, Ελεάνα Παπαγεωργίου, έπαιξε μπάσκετ για αρκετά χρόνια στις υποδομές του ΠΑΟΚ. Πλέον, σπουδάζει μαθηματικά στα Γιάννενα, συνεχίζοντας παράλληλα τη διαδρομή της στον αθλητισμό, αλλά στο ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία