Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μετρημένες οι λύσεις Λουτσέσκου για Αστέρα

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17/12, 17:30) με ένα νέο πρόβλημα δεδομένου πως ο Τάισον Φρέντα αποκόμισε ενοχλήσεις, προσθέτοντας εσχάτως το όνομά του στο «ασπρόμαυρο» ιατρικό δελτίο. Παρά τη διαχείριση που γίνεται οι εντάσεις στις οποίες αγωνίζεται ο έμπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ προκάλεσαν  αυτή την εξέλιξη και πλέον είναι αναγκαίο να προστατευθεί προκειμένου οι ενοχλήσεις να μην… αναβαθμιστούν σε θλάση.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που κινήθηκε εκ νέου συντηρητικά, ακολουθώντας ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Ρουμάνος τεχνικός πρόκειται να στερηθεί δύο από τις βασικές και ποιοτικές του λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τα προβλήματα να τον αφήνουν με περιορισμένες επιλογές.

Ενδεικτικό πως για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό είναι «ετοιμοπόλεμοι» μόνο οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τόμας Μουργκ και Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τους δυο πρώτους να προέρχονται από γκολ, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ελσίνκι στην Τούμπα.

Άξιο αναφοράς δε πως στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπράντον Τόμας που σε φιλικά παιχνίδια έχει αγωνιστεί στα άκρα και μπορεί να δώσει μια έξτρα λύση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο, αυτό είναι ένα σενάριο που στην Τούμπα δεν θα ήθελαν να το σκέφτονται ιδιαίτερα γιατί θα σημαίνει πως κάτι συνέβη με τους προαναφερθέντες.

Στον αντίποδα, στο ιατρικό δελτίο που διατηρεί επί του παρόντος στα χέρια του ο Μίλαν Ράσταβατς, άπαντες φαντάζουν ετοιμοπόλεμοι για τους Αρκάδες με την επισήμανση της απουσίας του Ρεγκίς Κρέσπι, ο οποίος θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι τη μια αγωνιστική που προβλέπει η ποινή συμπλήρωσης καρτών.

 


Τελευταία νέα

Οπαδοί τη Μπριζ έστειλαν… δικό τους στο νοσοκομείο

Απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλωρεντία, και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο ημιτελικό...

Στην ίδια κατηγορία