Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ σημαίνει… ανατροπή

Δημοφιλή

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League και εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή του συνέχεια και το 2024 στους «16» της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ σε μία βραδιά ρεκόρ αποχαιρέτησε το φίλαθλο κοινό του δεδομένου του «λουκέτου» που θα εφαρμοστεί προσεχώς στα γήπεδα με ευρεία νίκη κόντρα στην Ελσίνκι.

Ένα αποτέλεσμα που αποφέρει αφενός άνοδο στις ειδικές βαθμολογίες της UEFA και αφετέρου αύξηση στις οικονομικές απολαβές των «ασπρόμαυρων» με δεδομένη τη συγκομιδή τους στην παρούσα φάση. Το αξιοσημείωτο δε είναι πως πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους, παραμένοντας αήττητος στην Ευρώπη σε σύνολο 12 αναμετρήσεων, έχοντας ως απολογισμό 9-3-0.

Γνωρίζοντας εξαρχής πως η αναμέτρηση με το σύνολο του Τόνι Κορκεακούνας επρόκειτο να είναι αδιάφορη βαθμολογικά δεδομένου πως η κατάταξη των πρώτων δύο θέσεων του ομίλου είχε επί της ουσίας καθοριστεί στο «Deutsche Bank Park» κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ολοκλήρωσε με πρόσημο θετικό την παρουσία του στο Group G με ακόμη μία ανατροπή. Ενδεικτικό πως οι τέσσερις από τις συνολικά εννιά νίκες του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήρθαν με ανατροπή με την υποσημείωση πως οι τρεις εξ αυτών σημειώθηκαν εκτός έδρας με ΧαρτςΕλσίνκι και Αμπερντίν.

Αναφορικά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από την οποία επικράτησε δις, ναι μεν προηγήθηκε στο σκορ, εντούτοις, ισοφαρίστηκε από τους Γερμανούς κάτι που εκ του αποτελέσματος κάθε άλλο παρά τον πτόησε, «σφραγίζοντας» τη νίκη σε αμφότερες τις «μάχες» που έδωσε σε Ελλάδα και Γερμανία.


Τελευταία νέα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ολοι μαζί δίνουμε τη μάχη για το όνειρο!»

Μήνυμα με αποδέκτη το φίλαθλο κόσμο της ομάδας στέλνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα...

Στην ίδια κατηγορία