Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μέσα στους κορυφαίους σκόρερ του Conference o Κουλιεράκης!

Δημοφιλή

Με τη μεγάλη του νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του έβδομου ομίλου του Conference League και πλέον έχει βάλει της βάσεις για να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την αλλαγή του χρόνου, έχοντας ήδη πάρει απόσταση πέντε βαθμών από Ελσίνκι- Αμπερντίν, και τριών από τους Γερμανούς.

Το 2/2 έκανε και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, αφού μετά το γκολ του στη Φινλανδία σκόραρε και στην Τούμπα επί της Άιντραχτ, για να χαρίσει στον Δικέφαλο το σπουδαίο τρίποντο και να «διαγράψει» το λάθος του, που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν προσωρινά.

Η UEFA μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής, αν και είναι ακόμα νωρίς στη διοργάνωση, δημοσίευσε μια λίστα με τους 16 ποδοσφαιριστές που μοιράζονται για την ώρα την πρωτιά αναφορικά με το σκοράρισμα (δεν μετρούν τα προκριματικά).

Σε αυτήν βρίσκεται και το όνομα του Κρητικού στόπερ, ενώ από τον όμιλο του ΠΑΟΚ υπάρχουν κι αυτά των Μαρμούς (Άιντραχτ) και Ραντούλοβιτς (Ελσίνκι), που επίσης σκόραραν από ένα γκολ, στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Το ξεχωριστό βέβαια για τον Κουλιεράκη είναι το ότι οι περισσότεροι από τους… συγκατοίκους του στην κορυφή, αγωνίζονται από τη μεση και μπροστά!

H λίστα που δημοσίευσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Conference League:


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία