Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Τρομάζει» η νέα φανέλα της Νάπολι!

Δημοφιλή

Μια νέα φανέλα, όπως συνηθίζει σε διάφορες περιστάσεις, έβγαλε στη δημοσιότητα και στη διάθεση του κόσμου η Νάπολι.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, οι «παρτενοπέι» παράγουν τις εμφανίσεις τους σε συνεργασία με την Emporio Armani’s EA7 και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προβεί στο λανσάρισμα σειράς ειδικών εμφανίσεων τις οποίες φτιάχνουν ανάλογα με την περίσταση, με περισσότερα από 10 διαφορετικά σχέδια να κυκλοφορούν σε μια σεζόν.

Για το Halloween 2023, οι πρωταθλητές της Serie A επέλεξαν ένα νέο σχέδιο το οποίο εμπνεύστηκαν από ένα ιστορικό νεκροταφείο το «Cimitero delle Fontelle».

Το «Cimitero delle Fontanelle» είναι ένα αρχαίο ναπολιτάνικο νεκροταφείο, ένα από τα πιο διάσημα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα της πόλης και φιλοξενεί τα λείψανα περισσότερων από 40.000 θυμάτων της επιδημίας πανώλης και της επιδημίας χολέρας το 1656 που έπληξε την περιοχή το 1836.

Έγινε διάσημο για τoν τρόπο με τον οποίο οι ντόπιοι τιμούσαν τις ψυχές, με κάθε Ναπολιτάνο να ​​υιοθετεί ένα κρανίο, στο οποίο αντιστοιχούσε σε μια εγκαταλελειμμένη ψυχή και της ζητούσαν με αυτόν τον τρόπο να τους προστατεύει, να έχουν δηλαδή ένα άγγελο προστάτη.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία