Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μέσα Ολιβέιρα και Αντρίγια, έξω Ντούγκλας και Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (9/10, 16:30) παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποστολή του Δικεφάλου στην οποία βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά όχι και οι Ντούγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Και τώρα Λιβαδειά. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο (08.10).

Το πρόγραμμα των παικτών ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλεία στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντούυγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων κι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νέσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι».

Προηγούμενο άρθροΔεν τον ξεχνάει κανείς!
Επόμενο άρθροΜατσάρα και… 5/5 ο ΠΑΟΚ!


Τελευταία νέα

Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις της πρόκρισης του ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ Morris τα κατάφερε και με γκολ της Βάσιας Γιαννακά στο 117ο λεπτό, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0...

Στην ίδια κατηγορία