Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ματσάρα και… 5/5 ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Την τρομερή της πορεία στο πρωτάθλημα της Super League επέκτεινε η Κ19 του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 2-3 στην έδρα του Λεβαδειακού, σε ένα παιχνίδι με ανατροπές και συγκινήσεις.

Μόλις στο 14′ ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε μια στημένη μπάλα και άνοιξε το σκορ, με τον Δικέφαλο να βρίσκει απάντηση γρήγορα, αφού ο Γκιτέρσος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπάμπουρα, για να ισοφαρίσει από κοντά, μόλις στο 16′. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το γκολ που έψαχνε για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ δεν ήρθε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ανέβασε την πίεση της, με σκοπό να βρει το πολυπόθητο τέρμα και αυτό τελικά ήρθε στο 67′. Ο Ταξιάρχης Φίλων ανέβηκε για ένα κόρνερ και με όμορφη κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους», με τον Λεβαδειακό ωστόσο να βγάζει αντίδραση, ισοφαρίζοντας άμεσα, στο 70′. Τελικά το γκολ της νίκης, όπως αποδείχθηκε, ήρθε στο 78′, με ένα υπέροχο ψαλιδάκι του Γκιτέρσου να υπογράφει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τρίποντο του Δικεφάλου.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Κ19 του ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει το απόλυτο στο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League, έχοντας 5/5 νίκες και 15 βαθμούς, και φυσικά βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Τελευταία νέα

Ομαδική δηλητηρίαση στον ΠΑΟΚ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των...

Στην ίδια κατηγορία