Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεν τον ξεχνάει κανείς!

Δημοφιλή

Στις 20/8/2017, ο οπαδός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Μπακόλας, έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην Λειβαδιά. Ο κόσμος του Δικεφάλου όμως δεν θα αφήσει ποτέ να σβηστεί η μνήμη του και αύριο (9/10) στις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στην μνήμη του, στο σημείο που έχασε τόσο άδικα την ζωή του.

Ο 24χρονος οπαδός του Δικεφάλου ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας προκειμένου να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα, βρέθηκε σε νερόμυλο της περιοχής και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία καθώς και άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο άτυχος Χρήστος, εντυπωσιάστηκε από έναν όμορφο νερόμυλο και θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία.

Δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του, όπου και παρέμεινε εγκλωβισμένος. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε και τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Εκείνη την «μαύρη» μέρα ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην Λειβαδιά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2017/18, όπου και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Για το περιστατικό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση λίγες ώρες αργότερα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά. Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο!»


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία