Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Μεγάλο deal με ΟΠΑΠ!

Δημοφιλή

Όπως αποκαλύπτει η FORZA, o ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο deal για να φτάσει το PAOK TV σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας!

Οι επιτελείς της ΠΑΕ είναι τον τελευταίο καιρό σε επαφή με την διοίκηση του ΟΠΑΠ προκειμένου να κλείσουν μια κεντρική συμφωνία, έτσι ώστε να μπορούν ΟΛΑ τα πρακτορεία του Οργανισμού, σε όλη τη χώρα, να προβάλουν ζωντανά για τους πελάτες τους τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέσω του PAOK TV.

Προκειμένου να μην γίνονται μεμονωμένες συμφωνίες με πρακτορεία, έπεσε στο τραπέζι αυτή η ιδέα, που κρίθηκε συμφέρουσα και από τις δύο πλευρές.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει από τη μια όλο το φάσμα των πρακτορείων σε όλη τη χώρα, που φτάνουν τα περίπου 4.000 σημεία.

Το deal κρίθηκε ενδιαφέρον και για τον ΟΠΑΠ, καθώς προσφέρει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να γεμίσουν τα πρακτορεία, προβάλλοντας τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος είναι να κλείσει η συμφωνία μέσα στη βδομάδα, έτσι ώστε να ξεκινήσει αυτή η συνεργασία από το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία.

Το πρότζεκτ του PAOK TV δουλεύεται πυρετωδώς αυτή την εποχή στην Τούμπα, καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι έτσι όπως διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την εμπλοκή Μαρινάκη στη NOVA, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στο μονοπάτι, που άνοιξε και θα επενδύσει σ΄ αυτό.

 

Τελευταία νέα

Δυνατές μάχες στη Νέα Μεσημβρία (video)

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε για άλλη μια μέρα στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία. Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες του...

Στην ίδια κατηγορία